06 - 41437516

info@qualitytouch.nl

Ontspannings massage

Een ( gehele) lichaamsmassage geeft soepele spieren, pezen en gewrichten, warmte, een prettig gevoel en hernieuwde vitaliteit. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress ( bijv. spanningshoofdpijn, chronische vermoeidheid, stijve nek en rug, slaapproblemen) worden verzacht.

Therapeutisch gezien is een ontspanningsmassage een verbetering van de bloed- en lymfedoorstroming, wat zorgt voor een betere warmte regulatie, de afvoer van overmatig vocht en afvalstoffen, de aanvoer van voedingstoffen, een stimulans van de stofwisseling en de verbetering van de spijsvertering.

Ontspanningsmassage is (preventief) onderhoud aan je lichaam.

Sport massage

Dit is een massage voor sporters, die een betere sportprestatie of bevordering van het herstel van een blessure willen.

De sportmassage heeft het kenmerk van een ontspanningsmassage, echter de grepen worden stevig en dieper uitgevoerd.

Sportmassage technieken kunnen ook in de therapeutisch massage worden gebruikt.

Hot Stone massage   

De hotstone massage is in Europa een relatief nieuw verschijnsel, terwijl het eigenlijk al heel oud is. In Azië en India werd het vroeger gebruikt als een voorloper van de acupunctuur. Bij een hotstone massage wordt veelal gebruik gemaakt van mooie ronde en platte basaltstenen, dit zijn lavagesteenten die de warmte lang vast houden, waardoor de warmte van de steen tijdens de massage goed in het lichaam kan trekken.

Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie. De warmte stenen worden op diverse plaatsen op het lichaam gelegd en er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd.

De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstennen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. Er worden grote en kleine stenen gebruikt.

De hotstone massage draagt bij aan een postief zelfherstel van het lichaamn, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

Een hotstone massage, een weldaad voor je lichaam.

Dynamische massage

Een onbekende, maar een hele bijzondere massagevorm. Je wordt tijdens de massaga ritmisch door elkaar geschud. Daardoor wordt je in een soort cadans gebracht die je volledig ontspant. Eerst liggend op de buik en daarna liggen op de rug op een harde massagetafel wordt je lichaam in beweging gebracht. Het zijn overdwars en over de lengte bewegingen. wij noemen dit pulsen. Je gehele lichaam doet mee met kleine en grote schuddingen. De meeste starre persoon, die zich eerst probeert tegen te houden, zal op een gegeven moment toch los laten en als een slang op tafel bewegen. Rust en ontspanning voel je zeker, maar emoties kunnen ook goed los komen.

De massage wordt uitgevoerd in stilte, waarbij je gekleed bent in lekkere los zitten de kleding.

Stoel massage

Een massage vorm op een speciaal voor dit doel gebouwde stoel. De massage duurt 20 minuten en wordt ook wel een drukpunt massage genoemd.

Het begint op de bovenrug en het schouder gedeelte. Daarna de armen en handen vervolgens de lage rug en afsluitend het hoofd.

De massage heeft pas na een 5 tal keren echt effect. Het geeft je weer energie.

Op kantoren worden mensen achter het bureau weg gehaald voor een stoelmassage om vervolgens daarna weer energiek verder te kunnen werken.

Anti-Cellulite massage

Dit is een zeer intensieve massage behandeling op de plaatsen waar de cellulite zich ophoopt, zoals op de heupen-billen-buik. De massage start eerst licht met warme olie als warming-up liggend op de buik. Daarna volgt een behandeling met honing volgens een speciale methode en uniek voor Nederland. Ik heb de techniek in Rusland geleerd, waar het in bijna iedere schoonheidssalon wordt toegepast. Daarna spoel je de honing onder de douche van je lichaam en wordt de voorzijde van het lichaam gedaan. Als ook deze weer is afgespoeld volgt er nog een lekere creme behandeling om de huid weer wat rust te geven.

De behandeling duurt 120 minuten. Na 6 keer zie je als duidelijk resultaat. De huid wordt strakker en voelt elastischer aan, de cellulite wordt zichbaar minder..Het beste resultaat krijg je door de eerste 6 seccies kort na elkaar te laten uitvoeren. ( 6x in 3 weken) een speciale voordeel tarief is diervoor beschikbaar. Daarna is het een kwestie van regelmaticg bijhouden. De aanhouder wint hier zeker. Je verliest ook vaak nog een kledingmaatje.......mooi meegenomen.

Je hebt minder last van cellulite, maar je wilt een strakke, gladde huid voor in de bikini op het strand! dan is ook deze massagevorm te gebruiken.